Friday, August 10, 2018

Musaca aurie cu cartofi si carne tocata

Musaca aurie si aromata. Ingredientele sunt puse in straturi. Usor de tot.



Ingrediente: carne tocata de vita, cartofi, mozzarella, sare si piper, o ceapa mica, un paharel de vin alb, smantana de gatit.


Cum am facut: 
  • Am fiert cartofii in coaja, i-am lasat la racit, i-am curatat de coaja, i-am taiat felii.
  • Am calit carnea, am adaugat ceapa tocata, sare si piper, un paharel de vin alb. 
  • Am uns cu unt un vas, am pus un strat de cartofi, unul de carne si iar un strat de cartofi. 
  • Am turnat peste tot smantana de gatit.
  • Am lasat musacaua ma cuptor cam 30 minute. Am scos-o si am pus peste ea felii de mozzarella, apoi am mai lasat-o la cuptor pana branza s-a aurit. 



Piparus

No comments:

Post a Comment

Coada de vita la cuptor

Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...