Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, putin gumilastica, delicioasa preparata indelung la foc mic.
Ingrediente: 1kg coada de vita, 1 litru de vin rosu, o lingura de ulei sau untura de rata, sare, piper, 2 catei de usturoi, un morcov, 2 cepe mici, un pastarnac, buchet garni (dafin, cimbru, oregano).
Am cumparat bucatile de coada asa, legate cu sfoara, dar se pot face si fara a fi legate. Le-am perpelit putin in untura de rata, am pus sare si piper. Apoi le-am pus intr-o oala cu legumele intregi, buchetul garni, sare, piper si vinul. Am lasat la cuptor 3 ore la 170 grade. La o ora am intors-o.
Garnitura noastra a fost cu andive.
Piparus
Ingrediente: 1kg coada de vita, 1 litru de vin rosu, o lingura de ulei sau untura de rata, sare, piper, 2 catei de usturoi, un morcov, 2 cepe mici, un pastarnac, buchet garni (dafin, cimbru, oregano).
Am cumparat bucatile de coada asa, legate cu sfoara, dar se pot face si fara a fi legate. Le-am perpelit putin in untura de rata, am pus sare si piper. Apoi le-am pus intr-o oala cu legumele intregi, buchetul garni, sare, piper si vinul. Am lasat la cuptor 3 ore la 170 grade. La o ora am intors-o.
Garnitura noastra a fost cu andive.
Piparus
No comments:
Post a Comment