Coquillage e denumirea frantuzeasca pentru fructele de mare cu cochilii. Imi place cum suna.
Am servit stridii si melci de mare . Despre stridii am mai scris.
Melcii de mare, rapane - Erau fierti. Erau reci si aveau un sos de maioneza. Nu ne-au placut in mod deosebit. Trebuie sa mai incercam.
De cate ori aveti ocazia, serviti mancare locala. Nu ocoliti felurile care vi se par ciudate. Chiar daca nu ati mai mancat niciodata ceva, incercati. E o experienta.
Piparus
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Coada de vita la cuptor
Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...
-
Daca iubiti un fel de mancare, sigur va doriti uneori sa vedeti cum se face. Nu-i asa? Ei bine, noi ne-am dorit muuuuult de tot sa vedem o ...
-
Nici nu vei crede ce simpla e, ce repede se face, dar mai ales cat e de parfumata si buna: tarta cu corcoduse. Corcodusele se numesc in fra...
No comments:
Post a Comment