Dovlecei colorati, taiati fasii cu Roquefort aromat. O mancare rapida si satioasa. Poate fi mancata asa sau ca si garnitura. De cand i-am gatit prima data asa, au devenit favoritii nostri.
Ingrediente: 2 dovlecei, noi am avut unul verde si unul galben, sare si piper, o bucata mica de branza Roquefort - 25 grame (se poate si Gorgonzola), foarte putin ulei. Cantitatile au ajuns pentru 3 persoane, ca garnitura.
Dovleceii se taie fasii cu feliatorul de legume. Se pun in foarte putin ulei, se adauga foarte putina sare deoarece branza e si ea sarata, piper. Se lasa acoperiti vreo 3 minute. Se adauga branza sfaramata, se amesteca, se mai lasa vreo 3 minute. Dovleceii raman usor crocanti. Noi i-am servit garnitura la fripturi. In poza de mai jos e friptura de pulpa de oaie.
Piparus
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Coada de vita la cuptor
Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...
-
Daca iubiti un fel de mancare, sigur va doriti uneori sa vedeti cum se face. Nu-i asa? Ei bine, noi ne-am dorit muuuuult de tot sa vedem o ...
-
Ca sa nu spun ca nu am incercat: scoici briceag. Bune, dar nu preferatele mele. Asta deoarece fata de midii spre exemplu, scoicile briceag ...
No comments:
Post a Comment