Ingrediente: pulpa de oaie, fara os, gata legata cu sfoara, sare si piper, un pahar de apa sau supa de legume ori de carne, rozmarin, usturoi, o foaie de dafin, boabe de piper.
La cuptor - 50 minute.
Pulpa se condimenteaza si se pune intr-o tava rezistenta la cuptor. Se adauga supa de carne sau paharul de apa, se pune rozmarin, dafin, boabe de piper, un catel de usturoi intreg. Dupa vreo 20 minute se intoarce. Se mai intoarce daca e necesar. E gata daca atunci cand apesi pe ea iese o zeama clara din carne. Daca zeama e tulbure, o mai lasi.
Dupa ce o iei din cuptor, adaugi in sos un catel de usturoi pisat, amesteci si stropesti pulpa cu zeama.
Lasi carnea sa se odihneasca pana la &à minute sa se odihneasca, apoi o tai felii.
Noi am servit-o aici cu fasii colorate de dovlecei cu branza Roquefort. Gasesti pe blog reteta pentru dovlecei.
Piparus
No comments:
Post a Comment