Tuesday, May 1, 2018

Creveti la cuptor

Ingrediente: creveti marime 20/30, prefierti (marimea inseamna 20 - 30 bucati intr-un kilogram), piper, cimbru, ulei, ierburi de Provence, coaja de lamaie. Nu se pune sare, crevetii sunt deja sarati.



Crevetii se spala putin in apa rece. Nu se curata de cap si carapace. Se pun intr-un castron mare si se asezoneaza cu ulei, piper, ierburi, coaja de lamaie. Se amesteca. Se insira, unul langa altul, pe un gratar. Stau la cuptor 10 minute la 170-180 de grade.
Cand ii serviti, ii curatati de cap, carapace, picioare, coada.

Piparus

No comments:

Post a Comment

Coada de vita la cuptor

Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...