Wednesday, April 18, 2018

Iepure cu piure de telina

Ingrediente: pulpa de iepure, o telina, lapte, unt, sare si piper, verdeata, o frunza de dafin, vin alb, 1 lingurita de ulei, 2 cuburi de unt.



  • Friptura de iepure se face ca orice friptura obisnuita. Perpelesti carnea putin in tigaie, in foarte putin ulei si un cub de unt, adaugi jumatate de pahar de apa, jumatate de pahar de vin, boabe de piper si o frunza de dafin, cimbru. Pui friptura la cuptor la 180 de grade vreo 30 minute. O verifici mereu si intorci o data pulpele sa se rumeneasca. 
  • Piure de telina: Curati si tai telina felii, o fierbi in lapte cu sare. O scoti din lapte, adaugi unt, sare si piper si o pasezi cu mixerul. 
Piparus

No comments:

Post a Comment

Coada de vita la cuptor

Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...