Saturday, September 22, 2018

Ce am mancat in calatorie

Pe scurt: cand calatorim, mancam de-a lor. Ne ferim de cartofii prajiti, dar ce sa-i faci!? Le sunt dragi si altora.

Ou in stil englezesc cu sunca pe dedesubt si branza topita. La cuptor, adus intr-un recipient fierbinte. Cartofii taiati asa cu o adancitura pe mijloc, meniti sa fie inmuiati in ou si branza.



Tarte flambe - o specie ciudata de pizza, specifica Frantei - un blat foarte fin, crocant. Toppingul variaza. Aici era cu branza de capra, rucola, nuci si miere. Nu bunatate, o nebunie!!


Inele de calamar, mozzarela sticks, pita. Cu humus si salata de vinete.


Piparus

No comments:

Post a Comment

Coada de vita la cuptor

Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...