Pe scurt: cand calatorim, mancam de-a lor. Ne ferim de cartofii prajiti, dar ce sa-i faci!? Le sunt dragi si altora.
Ou in stil englezesc cu sunca pe dedesubt si branza topita. La cuptor, adus intr-un recipient fierbinte. Cartofii taiati asa cu o adancitura pe mijloc, meniti sa fie inmuiati in ou si branza.
Tarte flambe - o specie ciudata de pizza, specifica Frantei - un blat foarte fin, crocant. Toppingul variaza. Aici era cu branza de capra, rucola, nuci si miere. Nu bunatate, o nebunie!!
Inele de calamar, mozzarela sticks, pita. Cu humus si salata de vinete.
Piparus
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Coada de vita la cuptor
Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...
-
Daca iubiti un fel de mancare, sigur va doriti uneori sa vedeti cum se face. Nu-i asa? Ei bine, noi ne-am dorit muuuuult de tot sa vedem o ...
-
Cambula e un peste care se gateste usor, foarte usor. E un peste plat. Nu are oase. Are doar o sira a spinarii. Si are si un stomac mic, uso...



No comments:
Post a Comment