Saturday, April 14, 2018

Varza de Bruxelles - garnitura

Indrediente: varza de Bruzelles, kaizer taiat fin, o lingura de smantana, sare, piper.


Clatesti putin varza. O pui sa fiarba in apa cu sare, o lasi 5 minute dupa ce da in clocot. Scurgi verzele de apa. Separat pui kaizerul intr-o tigaie, il lasi sa se caleasca foarte putin. Adaugi verzele, potrivesti de sare (kaizerul poate e deja sarat), piper. Amesteci tot timpul ca verzele sa se caleasca putin. Adaugi lingura de smantana, amesteci si mai lasi un minut. 

Truc: Daca fierbi varza prea mult, se va face moale si va avea un gust pregnant care poate nu o sa iti placa. Nici la prajit sa nu o lasi foarte mult. 

Noi am asezat-o garnitura langa o friptura de miel. 


Piparus


No comments:

Post a Comment

Coada de vita la cuptor

Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...