Prima data mananci cu ochii. Garnitura colorata de legume coapte e usor de pregatit si e tare aspectuoasa.
Ingrediente: in functie de numarul de persoane - morcov curatat si taiat bastonase, cartofi cu coaja sau fara taiati in sfert, ceapa taiata in patru, sare, piper, ulei, otet balsamic, cimbru.
Pui morcovii si cartofii intr-un castron si adaugi peste tot ulei, sare si piper, cimbru, otet balsamic (in functie de cat e de tare, pui mai mult sau mai putin). Amesteci totul si asezi legumele pe un gratar, astfel incat sa nu se lipeasca intre ele. Ceapa o pui pe gratar si torni peste ea cativa stropi de ulei balsamic - va deveni dulce si nici nu vei sti ca mananci ceapa. Le lasi la cuptor pana se rumenesc. Nu se intorc.
Noi am servit garnitura colorata cu confit de rata si cu cate o ciuperca umpluta cu branza.
Piparus
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Coada de vita la cuptor
Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...
-
Daca iubiti un fel de mancare, sigur va doriti uneori sa vedeti cum se face. Nu-i asa? Ei bine, noi ne-am dorit muuuuult de tot sa vedem o ...
-
Ca sa nu spun ca nu am incercat: scoici briceag. Bune, dar nu preferatele mele. Asta deoarece fata de midii spre exemplu, scoicile briceag ...
No comments:
Post a Comment