Saturday, July 28, 2018

Garnitura colorata de legume coapte

Prima data mananci cu ochii. Garnitura colorata de legume coapte e usor de pregatit si e tare aspectuoasa.



Ingrediente: in functie de numarul de persoane - morcov curatat si taiat bastonase, cartofi cu coaja sau fara taiati in sfert, ceapa taiata in patru, sare, piper, ulei, otet balsamic, cimbru.



Pui morcovii si cartofii intr-un castron si adaugi peste tot ulei, sare si piper, cimbru, otet balsamic (in functie de cat e de tare, pui mai mult sau mai putin). Amesteci totul si asezi legumele pe un gratar, astfel incat sa nu se lipeasca intre ele. Ceapa o pui pe gratar si torni peste ea cativa stropi de ulei balsamic - va deveni dulce si nici nu vei sti ca mananci ceapa. Le lasi la cuptor pana se rumenesc. Nu se intorc.

Noi am servit garnitura colorata cu confit de rata si cu cate o ciuperca umpluta cu branza.



Piparus

No comments:

Post a Comment

Coada de vita la cuptor

Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...