Pui uleiul in cratita. Il lasi putin sa se incalzeasca. Condimentezi pieptul cu sare si piper. Il asezi in cratita cu pielea in jos. Il lasi exact 7 minute, apoi il intorci si il mai lasi 7 minute. E gata.
Tai varza fideluta si o presari cu sare. Amesteci si o lasi putin sa se inmoaie. Pui o lingura de ulei intr-o cratita, pui varza. Adaugi piper, o lingurita de seminte de chimion. Lasi sa se inmoaie si sa scada. Dai pe razatoare portocala, apoi o storci. Pui coaja rasa peste varza. Sucul il amesteci cu mierea de albine si torni peste varza. Pui cimbru si 2 foi de dafin. Dai varza la cuptor pentru 30-40 de minute la 175 grade. O verifici din cand in cand si o amesteci. Noua ne place sa nu se fiarba de tot, sa ramana putin crocanta.
Dupa ce pieptul de rata s-a odihnit 5 minute, il tai felii.
Piparus
No comments:
Post a Comment