Saturday, April 14, 2018

Chips de cartofi copti

Ingrediente: cartofi mai mari, sare, foarte putin ulei



  • Preincalzesti cuptorul la 180 grade.
  • Nu curati cartofii de coaja. Doar ii speli. Ii tai rondele cu o mandolina sau rondele foarte fine cu cutitul.
  • Tamponezi feliile cu un servetel si le asezi pe un gratar.
  • Poti unge gratarul cu foarte putin ulei.
  • Presari sare peste feliile de cartofi. Poti pune si piper sau alte condimente.
  • Lasi cartofii la cuptor 20 - 30 de minute sau pana vezi ca s-au rumenit si s-au uscat putin.
  • Verifica din cand in cand. 

Cartofi copti garnitura

Chipsurile coapte se pot servi asa, simple. Sau pot fi garnitura langa o salata. Sau o friptura. Noi i-am servit cu ficatei si salata de fenicul.


Piparus

No comments:

Post a Comment

Coada de vita la cuptor

Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...