Monday, July 23, 2018

Prepelite la cuptor

Prepelitele sunt ca niste pui mici. Carnea e mai dulce. Sunt usor de gatit, nu trebuie nimic special. In Franta 4 prepelite costa 7 euro. Eu personal ma satur cu una singura.

Ingrediente: prepelite intregi, sare, piper, ierburi aromate.



Pui prepelitele intr-un castron mare. Le condimentezi. Le asezi pe un grilaj. Eu pun dedesubt o tava in care se scurge grasimea si sucul. Nu trebuie sa le adaugi ulei, sunt destul de grase. Le lasi la cuptor vreo 30 - 40 minute. La jumatatea timpului poti sa le intorci pe cealalta parte.


Noi le-am servit cu un fel de mamaliga moale si mujdei de usturoi. Poti vedea reteta de mamaliga moale cu branza si boabe de porumb AICI

Piparus

No comments:

Post a Comment

Coada de vita la cuptor

Reteta asta e chiar scurta. Scurta ca lista de ingrediente si indicatii. Coada de vita e o bucatica tare buna, nu prea ieftina, dar buna, p...